Hvad er en Ford-konto?

Ford-konto er den online portal, hvorfra du kan få adgang til dit køretøjs oplysninger.

Klik her for at oprette en Ford-konto eller log ind på en eksisterende konto.

Funktioner i Ford-konto

Ford-konto giver dig online adgang til:

• Dine køretøjsoplysninger (VIN, brændstoftype og modelår)
  • Kontoinstillinger (profiloplysninger og markedsføringstilladelser)
  • Data om tilsluttet køretøj (brændstofniveau, kilometertal, dæktryk)
  • Tilbagekaldelsesoplysninger
  • Køretøjsstatusalarmer
  • Softwareopdateringer
  • Instruktionsbøger
  • Service- og vedligeholdelsesplan
  • Ford SYNC** opdateringer til din bil
  • Online service booking
  • Garantioplysninger
  • Adgang til Ford Credit-information
  • Adgang til abonnementer
  • Adgang til reservationer og ordrer
  • Hjælpsomme how-to videoer
  • Hold venligst øje med din Ford-konto for nye funktioner og tjenester.

Ford-konto og FordPass*-appen

Hvis du har FordPass*-appen, har du allerede en Ford-konto. Brug de samme login-oplysninger til begge platforme.

Hvis du ikke har FordPass*, kan du downloade det nu og udfolde dit køretøjs fulde potentiale.

Download FordPass* fra Apple App Store

Download FordPass* fra Google Play

Ford-konto

Ford-kontoen gemmer dine personlige og køretøjsoplysninger ét sted. Den tilbyder også en række funktioner skræddersyet til dig.

Klik her for at oprette en ny Ford-konto, eller log ind på en eksisterende konto.

Ford Credit kontomanager

Ford Credit Kontomanager hjælper ejere med at håndtere deres Ford Credit-aftale. Du kan få adgang til den via dit Ford-konto-dashboard.

Klik her for Ford Credit-kontomanager

Yderligere oplysninger

Hvordan opretter jeg en Ford-konto?

Hvordan gendanner jeg mit Ford-konto-brugernavn?

ANSVARSFRASKRIVELSE:

*FordPass-appen, der er kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, kan downloades. Der kan forekomme gebyrer for beskeder og data.

**Kør ikke distraheret eller mens du bruger håndholdte enheder. Brug stemmeaktiverede systemer, når det er muligt. Nogle funktioner er muligvis låst, når køretøjet er i gear. Ikke alle funktioner er kompatible med alle telefoner.