Hvordan tilføjer jeg et køretøj til min Ford-konto?

Du kan tilføje et køretøj, når du først registrerer dig til en Ford-konto. Hvis du springer dette trin over eller ønsker at tilføje endnu et køretøj:

1. Log ind på din Ford-konto
  2. På Ford-konto-dashboardet skal du gå til Tilføj et køretøj > Kom i gang
  3. Tilføj et køretøj ved hjælp af dit registreringsnummer eller Vehicle Identification Number (VIN)

Sådan finder du dit registreringsnummer

• Bogstav- og tal- eller bogstavkombinationen på akrylpladerne foran og bagpå dit køretøj
  • På dit V5-køretøjsregistreringsdokument

Sådan finder du din VIN

Du kan finde dit køretøjs VIN på tre steder:

• På dørkarmen på førersiden
  • Synlig gennem din Fords forrude på førersiden
  • På dit V5-køretøjsregistreringsdokument

Log ind på din Ford-konto nu, og gør det nemmere end nogensinde at administrere din Ford.

Yderligere oplysninger

Hvordan aktiverer jeg mit Ford-køretøj, så det kan bruges med FordPass*?

ANSVARSFRASKRIVELSE: *FordPass App, kompatibel med udvalgte smartphone-platforme, er tilgængelig via download. Der kan forekomme gebyrer for beskeder og data.