Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Ford Credit - Melde flytning

Du skal meddele flytning til Ford Credit senest 5 dage efter officiel flyttedato. Det kan gøres telefonisk, på mail eller ved at logge på Ford Credit Online Service. 

 

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.