Ford Credit - Kontakter

Send gerne dit spørgsmål med e-mail, så vil en af vores Ford Credit-medarbejdere svare dig så hurtigt som muligt - sædvanligvis i løbet af den følgende arbejdsdag.

Hvis du bruger ovenstående link til at skrive til os, bruger du vores sikrede forbindelse, der bedst beskytter dine oplysninger*. Vi opfordrer dig derfor til at bruge denne sikre forbindelse.

Hvis det haster, så kan du kontakte vores kundeservice på telefonnummer 70 26 96 76 hverdage fra 09.00-16.00.

*Bemærk at kommunikation via internettet ikke er fuldstændigt sikkert. På trods af at vi gør vores bedste for at beskytte personlige oplysninger, kan vi ikke garantere for datasikkerheden ved fremsendelse til vores emailadresse. Enhver fremsendelse sker derfor på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, har vi omfattende procedurer og sikkerhedsforanstaltninger, som vi anvender for at forsøge at undgå uautoriseret adgang til og brug af dine oplysninger.