Ford Credit - Renten

Hvad sker der, hvis renten stiger?
Som kunde hos Ford Credit kan du vælge både fast og variabel rente alt efter behov og temperament. Hvis du vælger fast rente, ligger rentesatsen fast gennem hele lånets løbetid. Hvis du vælger variabel rente, har du en fast månedlig ydelse gennem hele lånet løbetid, og når lånet udløber, tager vi højde for eventuelle renteudsving i løbet af lånets løbetid. Vi følger Nationalbankens diskonto.

Er Ford Credits rente konkurrencedygtig?
Vores position som verdens største bilfinansieringsselskab sammenholdt med vores erfaring gør os i stand til at tilbyde rentesatser, der placerer os blandt markedets absolut mest konkurrencedygtige.