Hvor kan jeg få fat i en instruktionsbog?

Hvis du har mistet eller ikke længere har adgang til din ejermanual, eller du har købt en brugt Ford, som blev leveret uden en instruktionsbog, kan du købe en erstatningsinstruktionsbog online.
Klik her for at købe en erstatningsinstruktionsbog.

Du har også mulighed for øjeblikkeligt at tilgå en digital version af din instruktionsbog eller den supplerende vejledning ved at besøge sektionen for instruktionsbøger på Fords supporthjemmeside.Den supplerende vejledning hjælper dig med at blive fortrolig med de grundlæggende aspekter af dit køretøj.

Bemærk:Bemærk: Supplerende vejledninger er tilgængelige for modelår 2023 og frem via instruktionsbogsektionen på Fords supporthjemmeside.

Hvordan finder jeg min instruktionsbog ved hjælp af min Ford-konto?

Hvis dit køretøj er udstyret med SYNC 4 eller 4A, kan du tilgå din instruktionsbog via dit SYNC-touchscreen og se en brugervenlig visuel guide til din bil.Du skal blot trykke på billedet af dit køretøj for at finde de oplysninger, du har brug for.