Typeattest

Et overensstemmelsescertifikat (Certificate of Conformity – CoC) er det dokument, som den europæiske certificeringsmyndighed udsender til bilproducenter for at sikre, at den pågældende bilklasse overholder myndighedens krav.

Et CoC er bilproducentens erklæring om, at bilen overholder de gældende krav fra myndighederne. Dokumentet indeholder oplysninger om bilen og producents identifikation, typegodkendelsesnummer, tekniske specifikationer og øvrige data.

Hvis du ønsker at bestille et CoC-dokument kan du sende en email til: dokdk@ford.com. For at vi har lov til at sende CoC-dokumentet til dig, skal du vedhæfte en scannet kopi af din registreringsattest.

Du kan også kontakte Ford Kundeservice direkte:

Telefon: +45 4368 2000