Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Brændstoftankens kapacitet

Du kan finde oplysninger om den maksimale brændstoftank kapacitet til vores nuværende produktsortiment i de forskellige brochurer.

For information om brændstoftank kapacitet til ældre køretøjer, anbefaler vi, at du kigger i instruktionsbogen.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.