Ekstraudstyrspakker

Innovation er grundstenen i Fords DNA og vi sørger derfor for, at alle vores biler er udstyret med en lang række features som enten øger komforten, sikkerheden eller understreger bilens design via de nyeste teknologier.

Udover alt det fabriksmonterede udstyr tilbyder vi et bredt udvalg af esktraudstyrspakker til de enkelte Ford modeller som kunden frit kan tilkøbe til sin nye bil.

Både fabriksmonterede ekstraudstyrspakker samt forhandlermonteret tilbehør tilbydes mod ekstra betaling og du kan finde alle informationerne i brochurer og prislister. samt i online tilbehørskataloget her www.ford-tilbehoer.dk. Alternativt kan du også bygge din bil online Køretøjskonfigurator. Her vil du igennem processen blive oplyst om alle priser og udstyrsmuligheder til din nye Ford.

Såfremt du har yderligere spørgsmål henvises til din lokale Ford forhandler, som altid står klar til at hjælpe dig lokal Ford-forhandler