Køreklar vægt

Køreklar vægt er bilens vægt med fuld tank og alt standardudstyr. Den køreklare vægt omfatter ikke vægten af eventuelle passagerer, bagage og ekstraudstyr. Denne vægtangivelse anses for at være den, der er tættest på bilens faktiske vægt. Det kan være nyttigt at kende bilens køreklare vægt, når den skal transporteres eller bugseres.

Ford Motor Company offentliggør normalt bilens køreklare vægt i brochurer. For nogle modellers og produktionsårs vedkommende er den køreklare vægt dog muligvis ikke oplyst. Klik her for at finde den køreklare vægt i vores brochurer.

Find nærmeste Ford-forhandler for at få flere oplysninger.