Hvordan kan jeg annullere min ordre?

Hvordan kan jeg annullere min online ordre af en bil?

Vi vil være kede af at miste dig som kunde, så hvis du har problemer eller ønsker at foretage ændringer, så kontakt os og giv os besked. Vi vil gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe.

Du kan kontakte Fords kundeservice på +45 43 68 2000 eller via vores Live Chat / Live Chat, når en servicemedarbejder bliver ledig.

For at annullere din ordre, skal du logge på din Ford-konto, klikke på annulleringsknappen og følge instruktionerne på skærmen. Depositummet refunderes inden for 7 dage via din oprindelige betalingsmetode.

I nogle tilfælde skal du muligvis kontakte din Ford-forhandler, som vil arrangere annulleringen for dig. Hvis du f. eks. har en ansøgning om finansiering eller leasing på din ordre, vil du ikke kunne annullere din ordre online.

Hvis din ordre er over 6 måneder gammel, og dit betalingskort er udløbet, refunderer vi dit depositum manuelt, og dette vil tage op til 10 arbejdsdage. Dette vil blive arrangeret af CRC.