Hvordan modtager jeg min bil?

Når den er tilgængelig, kan du hente din bil hos din valgte Ford-forhandler. Nogle forhandlere kan også tilbyde hjemmelevering til en ekstra pris.

Hvis du køber fra en Ford-forhandler uden for dit bopælsland, er det ikke sikker du har mulighed for hjemmelevering.

Når din Mustang Mach-E er klar, sender vi dig en e-mail for at aftale en passende dato for levering eller afhentning. På dette tidspunkt kan din Ford-forhandler også fortælle dig, hvilke dokumenter du skal levere ved overdragelsen.

Du kan se og redigere dit leveringsvalg på din Ford-konto. (Kun deltagende forhandlere).