Hvordan søger jeg om finansiering, når jeg køber online?

Klik på knappen "Ansøg om finansiering" online inden for 2 timer efter, at du har afgivet din ordre. (Hvis du ikke gør dette, skal du søge offline via din forhandler). Du skal give dine personlige oplysninger, adresse, bankoplysninger osv. og uploade dokumenter, så du bedes venligst have dette klar.

Hvis du ændrer oplysningerne på din ansøgning om finansiering, vil den muligvis blive afvist. Kontakt din forhandler hurtigst muligt for at lave eventuelle ændringer.
Du vil modtage e-mails med statusopdateringer, så du skal tjekke din indbakke. Du kan også se status i din Ford-konto.