Hvad er kundekontrakten?

Dit endelige køb vil ske hos Ford-forhandleren. Kundekontrakten dækker derfor vilkår og betingelser mellem dig som kunde og den Ford-forhandler, du køber hos.

Hvorfor skal jeg underskrive kundekontrakten?

Dette er et juridisk dokument, og som sådan vil det kræve en underskrift. For nemheds skyld omfatter onlinebestilling en onlinesignatur.

Kan jeg underskrive kundekontrakten hos forhandleren?

Ja. Hvis du vil føle dig mere tryg ved denne tilgang, skal du vælge muligheden "underskriv hos forhandler".