Leveringsforsinkelse

Vi bestræber os på at bygge og levere din bil så hurtigt som muligt – vi vil nemlig rigtig gerne have, at du får din nye Ford til tiden. Indimellem kan der dog opstå forsinkelser i produktionen. Dette holder vi løbende vores forhandlere orienteret om, så de kan informere vores kunder bedst muligt om den aktuelle leveringstid.

Sådan tjekker du dine service- og vedligeholdelsesoplysninger

Hvis du har bestilt en ny bil fra Ford online, kan du følge din ordres forløb fra konstruktion til levering hos forhandleren. Klik på feltet Mine ordrer på kontrolpanelet, og overvåg ordrestatus på et hvilket som helst tidspunkt.

Log ind på Ford-konto nu og gør det nemmere end nogensinde før at administrere din Ford.