Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Ombygning til højrestyret kørsel

Ford Motor Company anbefaler, at der ikke foretages ændringer på vores modeller. Ændringer kan medføre bortfald af bilens garanti. Ford fremstiller ikke "fabrikssæt" til konvertering af biler til højrestyret kørsel. 

 

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.