Ford’s uddannelsesprogram

Det er af afgørende betydning for Ford’s succes, at vi hele tiden har de bedst kvalificerede medarbejdere i Ford-forretningerne. Derfor driver vi nu på 6. år vores Ford Certificerede uddannelsesprogram, som omfatter medarbejdere på både salg- og værkstedssiden.

Uddannelsesprogrammet har overordnet set til formål at sikre et højt professionelt niveau hos medarbejderne i Ford-forretningerne, det være sig både hvad angår teknisk og ikke-teknisk træning.

Vores uddannelseskrav og tilbud varierer meget afhængigt af jobområde, men fælles for al undervisning er, at det er kundeoplevelsen, der står i centrum. Når vi uddanner vores medarbejdere, er det således altid med henblik på at sikre kunderne den bedst mulige oplevelse, hver gang de er i kontakt med Ford.