Fuldt Elektriske Biler

Klar til at ændre gamet? Vores kommende elektriske SUV er en del af Fords elektrificeringsplan, der leverer spænding, begejstring og ydeevne, alt sammen inspireret af Mustang – og omdefineret til en ny æra.

Effekten Af Nulemission

Fuldt elektriske biler kører udelukkende på batteristrøm. Nul brændstof. Nulemission på vejene.

Elbiler er bedre for miljøet – og med lavere driftsomkostninger, lavere registreringsafgift og lavere ejerafgift er de også gode for pengepungen.

Innovation Er I Vores DNA

Fords plan for elektrificering er enkel. Vi bruger vores styrker – ekspertisen, ydeevnen og teknologien, som vores kunder elsker – og udnytter dem til at skabe elbiler med unikke egenskaber. Vores nye, fuldt elektriske SUV er blot begyndelsen.