Hybrid og elektrisk

De dage, hvor dine eneste muligheder bare var en benzin- eller dieselmotor, er fortid. Med mild hybrid, hybrid, plug-in hybrid og elektriske køretøjer har du masser at vælge imellem. Det kan nogle gange være lidt forvirrende at forstå al den nye teknologi. Men med de rigtige oplysninger har du magten i dine hænder.

Ford planlægger at frigive 16 fuldt elektriske køretøjer i en global portefølje af 40 elektrificerede køretøjer inden 2022. Vores helt nye fuldt elektriske køretøj ankommer i 2020 med en målrettet rækkevidde på 500 km.

Læs mere

Hvorfor laver Ford elbiler?

Elbiler er ikke blot et nødvendigt skridt i målet om at gøre fremtidens kørsel emissionsfri. De har også deres helt egne nye og spændende egenskaber.

Vores plan for elektrificering er enkel: Vi tager de Ford-elementer, vi allerede er kendt og elsket for – kapacitet, ydeevne og teknologi – og omdanner dem til unikke egenskaber i vores elbiler.