Hvad gør jeg, hvis ladestudsen/stikket sidder fast i min Ford elbil?

Hvis ladekoblingen/stikket sidder fast i din bil, skal du følge nedenstående trin for at fjerne ledningen fra din ladeport.

1. Sørg for, at din opladningssession er stoppet.
  2. Tryk på oplåsningsknappen ved siden af opladningsporten, og træk derefter opladeren ud.
  3. Hvis ledningen stadig er koblet til din bil, skal du holde knappen på stikhåndtaget nede og skubbe den ind mod stikket.

Bemærkning: Du kan muligvis høre et klik;

4. Prøv at trække ledningen hårdt ud.
  5. Hvis ledningen stadig ikke kan fjernes, skal du prøve den manuelle frigørelsesmetode. Instruktioner til den manuelle udløsningsmetode kan findes i afsnittet 'Opladning af dit køretøj' - 'DC-opladning' - 'Stop af opladning' i din Ejermanual.