Krav til Ford BEV/PHEV-ladeboks til hjemmet

Der er en række minimumskrav, som dit hjem skal opfylde, for at du kan installere en ladeboks til hjemmet

Installation af ladeboks til hjemmet

• Brug en sikker parkering, f.eks. din egen indkørsel, eller en parkering væk fra gaden (f.eks. din egen garage)
  • Bilen kan parkeres blot nogle få meter fra ladeporten på vægboksen – det er ikke muligt at forbinde flere kabler for at sikre rækkevidden – de strenge sikkerhedskrav tillader ikke dette

Parkering på gaden ved egen bolig

• Du må ikke føre et kabel fra dit hjem ud til gaden. Du må ikke føre et ladekabel fra dit køretøj, når det står parkeret på gaden.
  • Nogle kommuner installerer gadeparkeringssystemer ved brug af lygtepæle, telekommunikationsbokse og pop op-ladere i fortovsområder. Henvend dig i din lokale kommune for at høre nærmere om, hvilke planer der er på plads for dit område.

Opladning med brug af praktisk oplader med ledning

• Denne praktiske oplader med ledning kan bruges til at oplade dit køretøj, hvilket typisk foregår om natten. Den er designet til brug fra en almindelig stikkontakt i dit hjem.
  • Den praktiske ledning er stænksikker, men må ikke nedsænkes i vand, da der er tale om elektrisk udstyr.
  • Opladeren må aldrig bruges i en "daisy-chain"-konfiguration, dvs. med forlængerledninger
  • Kontakt en autoriseret elektriker for at få sikkerhed for, at din stikkontakt er den rigtige

Generelle krav til strømforsyning til lokaler

• Installation af en vægboksoplader er en arbejdsopgave for en certificeret/autoriseret elektriker, der kan certificere, at installationen er sikker at bruge.
  • Installation af en vægboks kan kræve, at hjemmet gennemgås for at finde ud af, om der skal udføres elarbejde, inden boksen kan installeres sikkert. Fords anbefalede installationspartner kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er nødvendigt for dine helt særlige forhold.