Hvilke køretilstande er tilgængelige i Mustang Mach-E?

Med din Mustang Mach-E kan du tilpasse din kørsel til din foretrukne stil. Tre forskellige køretilstande, Active, Whisper og Untamed, ændrer motorlyde, kabinebelysning og endda køreegenskaber, så den passer perfekt til dit humør. Untamed køretilstanden bliver helt eksklusivt for Mustang Mach-E GT forstærket med Untamed Plus. Den er designet til banekørsel og øger spændingen yderligere for at levere en længerevarende fryd.