Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Opladningspunkt derhjemme til Mustang Mach-E

Det er nemt at oplade din Mustang Mach-E derhjemme. Du skal enten slutte køretøjet til en stikkontakt ved hjælp af det kabel, der blev leveret med det, eller installere et Ford Connected-opladningspunkt for endnu hurtigere opladningshastigheder. Denne video viser, hvordan du gør.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.