Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvad er et ladekort til offentlige opladere

Hvad er et radiofrekvens ID-kort (RFID)?

Du får udstedt et RFID-kort, når du køber din Ford batteri elektrisk bil (BEV)/dit Ford plug-in-hybridelkøretøj (PHEV), og du får det tilsendt med posten. Kortet giver dig mulighed for at bruge offentlige opladere, så du hele tiden kan være på farten. Ford er en af grundlæggerne af Ionity, et netværk af offentlige ladestationer, der gør, at du hele tiden kan have din Ford BEV opladet og være på farten. For at understøtte vores BEV med lang rækkevidde er Ford i øjeblikket investeringspartner i Ionity, der leverer højeffektopladning til vores BEV-kunder og support til ture over lange afstande.

Sådan fejlfinder du problemer med RFID-kort

Som det er tilfældet med alle teknologier, er RFID ikke perfekt. Her følger en liste over handlinger, du kan foretage dig som hjælp til at sikre, at dit RFID-kort fungerer korrekt.

1. RFID-kort fungerer via radiosignaler. For at undgå interferens fra andre kort må du kun vise et kort ad gangen til læseren.
  2. Kortet og læseren er designet til at fungere via tæt kontakt med hinanden. Tag kortet ud af din pung, og placer det direkte foran læseren for at aktivere/deaktivere laderen.
  3. Sørg for altid at opbevare dit kort sikkert. Du har ansvaret for eventuelle udgifter i forbindelse med brugen af dit kort.

Hvis dit RFID-token/ladekort ikke accepteres af den oplader, du forsøger at bruge, skal du følge trinene herunder

• Kontrollér din APP for at se, om opladeren er i Ford-netværket
  • Kontrollér, at du har en gyldig betalingsmetode på din konto
  • Fungerer RFID-kortet på andre opladere?
  • Ring til nummeret for support, der står trykt på dit RFID-kort
  • Kontrollér, at Shell Recharge ikke har ugyldiggjort dit kort

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister eller får stjålet mit RFID-kort?

RFID-kortet kan blive fysisk beskadiget på samme måde som et kredit-, debit-, indkøbs- eller loyalitetskort. Hvis kortet bliver beskadiget og ikke fungerer, skal du anmode om et nyt. Det er vigtigt at bestille et nyt kort gennem den officielle kanal for at sikre, at det nye kort er knyttet til din konto. Et nyt kort kan bestilles via Ford CRC.

Hvis dit kort bliver stjålet, skal du straks kontakte Fords Kundeservice Center på 020 3564 4444, så kortet kan blive spærret på din konto. Som det er tilfældet med et betalingskort, skal RFID spærres for at forhindre forkert brug eller misbrug af dit kort og din konto.

Hvad er et ladekort til BlueOval-ladenetværket?

Du får udstedt et BOCN-ladekort, når du køber din Ford Mustang Mach-E. Kortet bliver sendt til dig med posten. Kortet giver dig mulighed for at bruge offentlige opladere, så du hele tiden kan være på farten.

Mit ladekort til BlueOval-ladenetværket fungerer ikke. Hvad gør jeg?

Du kan kontakte en af vores FordPass-guider via afsnittet "Hjælp" i FordPass-appen. De vil forsøge at løse de problemer, du har med kortet, eller sørge for levering af et nyt kort.

Kan jeg genbruge kortet fra en tidligere ejer af min Mach-E?

Nej. Et kort kan altid kun registreres med én bruger. Hvis du køber en brugt Mach-E, kan du få et nyt kort fra CRC uden beregning.

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.