Kan jeg stadig bruge en offentlig oplader, hvis jeg har glemt mit FordPass-opladningskort?

Ja, der er flere muligheder for offentlig opladning, selv hvis du har glemt dit FordPass-opladningskort. Du kan betale for opladning via FordPass App, eller du kan bruge Plug & Charge. Med Plug & Charge kan du blot parkere på en deltagende opladningsstation, tilslutte din bil og gå din vej. Din betaling vil blive foretaget automatisk med den registrerede betalingsmetode, når din opladning er gennemført. Der sendes en kvittering via e-mail til dig, så du har den.