Batteri-levetid

Fejl på et batteri kan være årsag til, at bilen ikke virker optimalt. Der er mange faktorer, som kan påvirke batteriets tilstand og levetid. Eftersyn og vedligeholdelse af batteriet vil minimere risikoen for fejl og manglende eller nedsat funktion.

Hvis du skifter batteriet skal du være sikker på, at det matcher bilens elektriske behov. Vedrørende information om korrekte batteri-specifikationer til netop din bil kan du med fordel kontakte ​din lokale Ford-forhandler​ eller finde informationen i bilens ​instruktionsbog​.