Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Hvis jeg annullerer og genindsender en ny ordre, vil det så forsinke min leveringsdato?

Hvis du annullerer din ordre og afgiver en ny, så ja, din erstatningsbil kan være bygget efter at din oprindelige bil skulle bygges.

Det betyder, at du sandsynligvis vil modtage din Mustang Mach-E senere end forventet.  

 

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.