Bestil brochure, Byg din bil og se prisen

Hvis du gerne vil bygge og se prisen på et Ford-køretøj, der er det helt rigtige for dig, bedes du besøge vores sider til Konfiguration af køretøj.

Hvis du gerne vil bestille en salgsbrochure med de aktuelle Ford køretøjer, bedes du klikke på dette link for at downloade en e-brochure eller få tilsendt en til din adresse.

Alternativt kan du afhente en brochure hos din lokale forhandler, og vi anbefaler også, at du henvender dig til en af vores salgskonsulenter, hvis du har spørgsmål om priser.

Producentens anbefalede udsalgspris (MSRP) er den pris, som Ford anbefaler for et køretøj med alt det valgte ekstraudstyr. Den samlede MSRP indeholder normalt ikke salgs- eller andre gebyrer, tags, registreringsgebyr, gebyrer til det offentlige, emissionsafprøvningsafgifter, finansieringsafgifter og dokumentklargøringsudgifter til forhandler.

Den endelige pris aftales sammen med din lokale forhandler og kan være højere eller lavere end MSRP afhængigt af køretøjets tilgængelighed og efterspørgsel.