Førsteklasses, eksklusiv lak

Alle Ford-biler lakeres med førsteklasses lak. Vi tilbyder et stort udvalg af farver og finish, både som standard og mod en merpris.

Vi anbefaler, at du bruger vores bilkonfigurator til at vælge, forfine og individualisere din perfekte Ford bil.

Vær opmærksom på følgende: Ikke alle biler fås via vores bilkonfigurator. Kontakt din lokale Ford-forhandler, hvis du har brug for yderligere oplysninger og hjælp.