Prøvetur

Ford Motor Company tilbyder en række prisvindende køretøjer med iøjnefaldende eksteriørdesign, forbedrede aerodynamiske linjer og innovativ teknologi til rådighed for en prøvetur hos din lokale Ford-forhandler. Du kan se hele Fords udvalg af køretøjer påhttp://www.ford.dk.

Tiden og længden af en prøvetur er underlagt forhandlerens skøn. Besøg eller kontakt en forhandler, og de vil med glæde imødekomme din anmodning. Forhandlerens kontaktoplysninger kan findes her.