Active Grille Shutter

Forbedret aerodynamik giver bedre økonomi

Når du kører langsomt, holder Active Grille Shutter-systemet kølergitterets luftindtag åbent for at køle motoren. Når du øger hastigheden, kan det lukke automatisk, hvilket forbedrer aerodynamikken og hjælper med at spare brændstof. Over tiden kan denne teknologi gøre en stor forskel.

Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger og se, hvilke modeller der har denne funktion.