Begrænsninger mht. brug af Auto-Start-Stop

Både i modeller med manuel og automatisk transmission er det muligt, at motoren ikke går i stå under bestemte forhold, f.eks. følgende:

• Når motorens driftstemperatur er lav.
  • Når det er nødvendigt for at opretholde den ønskede kabinetemperatur.
  • Når batteriets ladestand er lav.
  • Når udendørstemperaturen er for lav eller for høj.
  • Hvis førerdøren åbnes, mens bilen er i bevægelse.
  • Når den opvarmede forrude er aktiveret.
  • Når der udføres regenerering af dieselpartikelfilteret.

Kun i modeller med automatisk transmission:

• Hvis sikkerhedsselen i førersiden løsnes.
  • Når ratvinklen er over 90 grader.
  • Når transmissionen er i stillingen S (sport) eller M (manuel).

Både i modeller med manuel og automatisk transmission er det muligt, at motoren starter igen under bestemte forhold, f.eks. følgende:

• Når det er nødvendigt for at opretholde den ønskede kabinetemperatur, f.eks. ved hjælp af aircondition.
  • Når batteriets ladestand er lav.
  • Når den opvarmede forrude aktiveres.
  • Hvis bilen begynder at rulle i frigear.

Kun i modeller med automatisk transmission:

• Hvis sikkerhedsselen i førersiden løsnes.
  • Hvis førerdøren åbnes, når transmissionen er i stillingen D.
  • Når der skiftes til stillingen S (sport) eller M (manuel).

Bemærk: Systemet deaktiveres, hvis der registreres en fejl. Hvis systemet ikke genaktiveres efter en tændingscyklus, skal bilen kontrolleres hos en autoriseret forhandler.

Bemærk: Systemet fungerer muligvis ikke i tilfælde af elektrisk belastning af batteriet, når tændingen er slået fra, da dette medfører afladning af batteriet.

Bemærk: Der skal bruges et særligt batteri i biler med Auto-Start-Stop. Udskift batteriet med et med præcis samme specifikation som det originale.