Brændstofforbrug

Anbefalet brændstofforbrug og ydelse kan findes i vores brochurer over hele serien.

CO2- og brændstofforbrugstallene er resultatet af laboratorietests i henhold til direktiv 80/1268/EF inklusive efterfølgende ændringer og er udført af alle bilproducenter.

De er ment som en sammenligning af forskellige bilmærker og -modeller. De er ikke ment som en afspejling af det faktiske brændstofforbrug, du får med din bil, da dette afhænger af mange faktorer, såsom kørestil, hastighed, stop-/startkørsel, brug af aircondition, monteret tilbehør, efterspændt last mv.

Din Ford-forhandler kan give dig gode råd til at forbedre dit brændstofforbrug.