Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Forkert brændstof anvendt i bilen

Forsøg ikke at starte motoren, hvis du har fyldt forkert brændstof i brændstoftanken. Forkert brændstof kan forårsage skader, som ikke dækkes af bilens garanti. Bilen skal omgående kontrolleres.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.