USB-port

Dit køretøj kan være forsynet med en USB-port, som er placeret, afhængigt af bilmodellen: enten i handskerummet, midterkonsollen eller nede i opbevaringsrummet i armlænet.

USB-porten giver dig mulighed for at tilslutte diverse medie afspilningsenheder (såsom Ipad, Ipod, USB og oplade enheder (fx smartphones)(hvis de understøttes).

Antallet af USB-porte i dit køretøj afhænger af modellen. For mere information, se venligst instruktionsbogen eller kontakt din lokale Ford-forhandler