Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

QuickClear opvarmet forrude

Denne smarte funktion er udviklet, så du kan komme hurtigere af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap kan supertynde filamenter opvarmes til ekstremt høj temperatur for af afise og afdugge forruden samt hjælpe med at tø vinduesviskerne op. Systemet fungerer på sekunder, selv hvis det er frostvejr udenfor.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.