Bluetooth(1) med stemmestyring

Med Bluetooth(1) med stemmestyring kan du nyde de avancerede kommunikationsfunktioner i din Ford uden at gå på kompromis med din køreoplevelse. Med stemmestyring kan du let og enkelt foretage og modtage opkald via håndfri betjening, vælge musik, finde vej (leveres med Mondeo, Galaxy og S-MAX), og endda justere temperaturen. Det er virkelig nemt at bruge - og det gør kørslen sikrere og sjovere for både dig og dine passagerer.

Du kan tilslutte en lang række forskellige mobile musikafspillere til audiosystemet i din Ford og lytte til din foretrukne musik i stereolyd med høj lydkvalitet. Bluetooth(1) med stemmestyring kan du nyde de avancerede kommunikationsfunktioner i din Ford uden at gå på kompromis med din køreoplevelse. kan problemfrit integreres med mange af de tekniske funktioner i din Ford og med dine egne elektroniske enheder som for eksempel en iPod eller en smartphone.

Det er utroligt, hvor stor en magt din stemme kan have. Bluetooth® med stemmestyring gør det muligt at køre sikkert og samtidig foretage og modtage opkald, skifte radiostation eller nummer på CD’en og justere klimaanlægget via den automatiske temperaturstyring (ekstraudstyr) blot ved talekommandoer. Du kan også streame musik trådløst fra din iPod eller mobiltelefon til bilradioen via en Bluetooth(1) med stemmestyring kan du nyde de avancerede kommunikationsfunktioner i din Ford uden at gå på kompromis med din køreoplevelse.-forbindelse

Ford Bluetooth®

Med det indbyggede Bluetooth(1) system kan du med håndfri betjening foretage og besvare telefonopkald, og du kan slå op i mobiltelefonens telefonbog og opkaldshistorik. Du kan også indtale dine egne stemmekommandoer for favoritnumre, radiostationer eller (afhængigt af dit system) destinationer til satellitnavigation.

De fleste Bluetooth(1)mobiltelefoner er kompatible med din Ford model, les mer her.

Du kan læse mere om funktionerne i brugervejledningen til systemet.

[1)] Bluetooth® navn og logo er tilladt og ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af Ford Motor Company Limited og dets associerede virksomheder er under licens. Andre varemærker og handelsnavne er tilhørende de respektive ejere