Radiokoder

Vi har desværre ikke radiokoder tilgængelige her hos importøren.

Vi henviser dig derfor til nærmeste Ford forhandler, som vil kunne være behjælpelig med din henvendelse. I nogle tilfælde ligger sælgende forhandler inde med din nuværende kode, og såfremt det ikke er tilfældet, kan enhver Ford forhandler være dig behjælpelig med en ny kode.

Ford Forhandleren kan tage radioen ud, og på siden af denne findes der nogle cifre/tal, som skal bruges, når din forhandler skal generere en ny kode til dig. Du finder nærmeste forhandler hér: Find Ford forhandler