Advarselslamper på instrumentgruppen

Instrumentgruppen på bilens instrumentpanel er udstyret med advarselslamper og indikatorer, der gør det nemt at overvåge bilens tilstand og indstillinger. Når du starter bilen, ser du muligvis nogle af disse advarselslamper/indikatorer lyse for at bekræfte, at de virker. Dette skyldes typisk nogle bestemte indstillinger i bilen, f.eks. at de forreste tågelygter er tændt. Hvis nogle bestemte indikatorer forbliver tændt, mens motoren kører, kan det skyldes, at de advarer dig om alvorlige tilstande.

Din instruktionsbog indeholder en vejledning til advarselslamperne/indikatorerne i din bil. Se denne vejledning i tilfælde af, at en advarselslampe/indikator bliver ved med at lyse eller blinke, efter bilen er startet. Kør bilen til din lokale forhandler for at få svar på de bestemte tilstande, som indikatorerne i din bil advarer om.