Bi-Xenonforlygter

Bi-Xenon-forlygterne er ikke bare flotte, de er også intelligente. Det er fordi de følger vejen helt præcist, når du drejer hjulet, hvilket giver et enestående udsyn. De kan også justere lysmønsteret, afhængigt af kørehastigheden, omgivelserne og forholdene. Syv forskellige indstillinger, herunder til bykørsel, landevejskørsel og kørsel på motorvej og i dårligt vejr. Kontakt din lokale forhandler for at få mere at vide.