Statiske lygter ved kørsel om hjørner

Hvis du blinker og drejer ind på en vej eller kører ind på en parkeringsplads, lyser en lampe inde i tågelygten (på den indvendige side) automatisk på siden af vejen for at forbedre dit udsyn under manøvren.

Denne funktion er ikke tilgængelig for alle bilmodeller, så vi anbefaler, at du læser vores brochurer. Du finder også oplysninger om lamperne på bilen i instruktionsbogen.