Kabinelys

Kabinelyssystemet kan oplyse kabinen med et udvalg af forskellige farver.

Ved biler, hvor kabinelysstyringen er placeret i loftskonsollen:

• Tryk på A for at køre gennem farvevalgene.
  • Drej B for at tænde og indstille den ønskede lysstyrke.
  • Tryk på C for at tænde alle interiørlamper og kabinelyset.
  • Tryk på C igen for at slukke interiørlamperne og stille kabinelyset tilbage til den tidligere valgte farve.

Vælg følgende for at foretage indstilling ved hjælp af den touchscreen der er i Ford-biler med SYNC 2:

• Indstillinger
  • Køretøj ikke
  • Ambient light (Kabinelys)

Du kan derefter trykke på den ønskede farve og scrolle for at øge eller mindske intensiteten.

Tryk på strømknappen for at tænde og slukke funktionen

Sådan foretages indstilling ved hjælp af den touchscreen der er i Ford-biler med SYNC 3:

1. Tryk på indstillingsikonet i funktionslinjen nederst på midterkonsollens touchscreen.
  2. Tryk på kabinelysikonet. (Du skal muligvis swipe til næste skærm.)
  3. Tryk på den ønskede farve.
  4. Vælg den ønskede intensitet.