Hvori består forskellen mellem en automatisk transmission og en PowerShift-transmission?

En traditionel automatisk transmission er et hydraulisk styret system baseret på en momentomformer (converter) og et antal planetgear. Funktionen er baseret på hydraulikvæske, der under tryk styrer aktivering og deaktivering af koblingen samt til- og frakobling af gearene. Når bilen accelererer, ændres trykket i det hydrauliske system, så transmissionen skifter opad gennem alle gearene i systemet. Det samme tryk ændrer kraften, når transmissionen skifter nedad ved deceleration.

PowerShift-transmissionen anvender en dobbelt koblingssystem. Den avancerede gearkasse vælger på forhånd det næste gear for dig, så du ikke mister kraft, når du skifter gear. Den første kobling håndterer første, tredje og femte gear, mens den anden kobling håndterer andet, fjerde og sjette gear. Når bilen f.eks. er i første gear, deaktiveres den anden kobling, selvom tandhjulene i andet gear er aktiveret. Når der skiftes til andet gear, deaktiveres den første kobling, mens den anden kobling og tandhjulene i tredje gear aktiveres. De lynhurtige, glidende gearskift med PowerShift gør kørslen mere jævn, sparer brændstof og reducerer CO2-udledningen i forhold til en traditionel automatisk transmission.

Få mere at vide om PowerShift-transmissionen