Koblingens levetid

Fords biler og komponenter er fremstillet af og afprøvet i henhold til de strengeste standarder for at sikre, at vores kunder kun får de bedste produkter. Der findes dog mange forskellige faktorer, der kan påvirke levetiden af koblingen i din bil, såsom kørestil, brug af bilen samt kørsels- og miljøforhold. Derfor er det ikke muligt at give en nøjagtig levetid for en kobling, da forholdene for hver kobling i hver bil er unikke.

Hvis du har problemer med koblingen eller en anden del af bilen, beder vi dig besøge din lokale Ford-forhandler, som står klar til at hjælpe.