Skift af tandrem

Du kan se, hvilke punkter vi gennemgår ved de enkelte regelmæssige serviceeftersyn, herunder en anbefaling til, hvornår du skal skifte tandrem, på www.etis.ford.com

Du kan få vist listen af punkter ved at slå dit køretøj op i Ford Etis (Fords elektroniske tekniske informationssystem). Ved at vælge "Bilmodel" i top-menuen kan du indtaste din bils registrerings- eller stelnummer (VIN), hvorefter du vil se stamdata på din bil. Herefter vælger du "FordService" i topmenuen og derefter vælger du "Planer for regelmæssige eftersyn" i undermenuen. Der fremkommer nu mulighed for via drop-down-menuer at vælge det relevante eftersyn udfra bilens alder eller kilometerstand og derefter generere et servicekontrolskema. På servicekontrolskemaet fremgår det under afsnittet "Yderligere eftersyn", hvornår det anbefales at udskifte tandremmen (knastaksel-drivrem) på din bil.

OBS! Visse modeller/motorer er konstrueret med kædedrev, som ikke skal skiftes. Hvis du er i tvivl, så kontakt gerne din lokale forhandler (link herunder).

Hvis du mener, at din tandrem trænger til at blive skiftet eller hvis ovenstående vejledning volder problemer, er du velkommen til at kontakte din lokale Ford-forhandler for at få flere oplysninger.