Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

Ford EasyFold

Nemt, tryk på en knap for at folde sædet ned

Det innovative EasyFold sædesystem lader dig folde hvert sæde i 2. sæderække helt ned med kun et enkelt tryk på en knap. Derudover kan du i Ford Galaxy supplere med den unikke funktion - Power Raise, der automatisk løfter sæderne igen.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.