Multi Contour sæder

Sæder, der giver ekstra støtte … og kan give massage

Et Multi Contour sæde med massage er muligvis det mest intelligente sæde, du nogensinde vil sidde i. Det kan justeres på 10 måder for at skabe en mere skræddersyet tilpasning, og omfatter opvarmnings- og afkølingsfunktioner til yderligere komfort.

Men sædets bedste egenskab er nok massagefunktionen. Elleve puder masserer dig med en blid bevægelse som i et spa, mens du kører. Disse blide massagebevægelser forstyrrer ikke din koncentration, men sørger for, at du er mere afslappet end normalt, når din rejse er slut. Denne udtalelse bekræftes af læger (der var involveret i sædets design), som konstaterede, at muskelspændingen blev reduceret med op til 60 %. Det er intet under, at fire ud af fem personer syntes, at Multi Contour sæder var mere bekvemme end de sædvanlige sæder.