Barne Observationsspejl

Spejlet giver føreren overblik over bagsædeområdet. Træk den bageste kant af børnespejlet ned for at åbne det. Du kan indstille børnespejlet i alle positioner til helt åben for at optimere udsynet.

ADVARSEL: Brug ikke børnespejlet til at holde øje med trafikken bagved, lad ikke bagsædepassagererne distrahere dig fra kørslen, og sørg for, at bakspejlet giver dig et sikkert overblik over trafikken bagved. Tilsidesættelse kan øge risikoen for sammenstød med en overset bil, hvilket kan medføre alvorlige kvæstelser.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i alle modeller. Se instruktionsbogen, eller kontakt din lokale Ford-forhandler.