Shop FordErhvervskundeVarevogne og pickupper

El-ruder med one-touch

Dit køretøj kan være udstyret med en funktion, der giver dig mulighed for at åbne eller lukke dine vinduer uden at skulle holde knappen nede.

For at åbne vinduerne med et tryk:

  • Tryk helt på knappen og slip derefter. Tryk på knappen igen eller hiv i knappen for at stoppe vinduet.

For at lukke vinduerne med et tryk:

  • Hiv i knappen og slip derefter. Tryk på knappen igen eller hiv i knappen for at stoppe vinduet.

 

Ford.dk bruger cookies og lignende teknologier på denne hjemmeside for at forbedre og personliggøre din brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid justere din indstilling via cookie-præferencesiden, men dette kan forhindre brugen af visse funktioner på hjemmesiden.

Se venligst hjemmesidens privatlivs- og cookiepolitik for yderligere information om, hvordan vi bruger cookies.