Adaptive Steering

Mere sjov. Mindre styring.

Servostyring forandrede kørslen ved at gøre det nemmere og mindre svært at styre. Adaptive Steering bringer denne realitet til et helt andet niveau. Denne innovative teknologi gør det nemmere at manøvrere ved lave hastigheder (du skal for eksempel dreje rattet færre omgange ved parkering), mens den gør bilens respons blødere og mere forbundet ved høje hastigheder.

Dette skyldes, at Adaptive Steering monitorerer, hvordan bilen køres, og optimerer styreforholdet til kørehastigheden. Adaptive Steering har endvidere to indstillinger, der øger køreoplevelsen yderligere. Normal tilstand gør dagligdagens kørsel sjovere, mens Sportstilstanden endda skaber en mere reaktionsdygtig og engagerende kørsel.

Fås på: Focus, S-MAX, Galaxy